Karrier lehetőség

A Costánál tudjuk, hogy csapataink sikere a csapat tagokon múlik. Épp emiatt kell olyan gondoskodással odafigyelni a nálunk dolgozó kollégákra, mint egy frissen elkészített cappuccinora. Ennek köszönhető, hogy amikor belépsz egy Costába azonnal magával ragad a közvetlenségünk és ezért szeretnek a vendégeink a közösségünkhöz tartozni.
A Costánál dolgozni nem csak abból áll, hogy tökéletes italokat készítünk, egy mosolyt is adunk a vendégeinknek. A Costánál csapatjátékosokat keresünk, hiszen sikereket csak közösen tudunk elérni.

Karriered rajtad is múlik! Fontos számunkra hogy személyes fejlődést, sikereket élj meg a Costán keresztül. Számos izgalmas lehetőséget találsz, ha őszintén, szenvedéllyel, büszkén tudsz folyamatosan tökéletes kávéélményt nyújtani a vendégeinknek.

CSAPATTAG


Egy igazi Costa Barista elhivatott, büszke a szakmájára és a mindennapi kávézást felejthetetlen emlékekké teszi. Ez nem történik meg magától. Kell hozzá szakmai felkészültség, folyamatos továbbképzés, mindennapos minőség-ellenőrzés. De amikor a vendéged mosollyal távozik, és megköszöni neked….akkor minden erőfeszítés értelmet nyer. Amennyiben felkeltette az érdeklődésed, kérjük jelentkezz az adatbázisunkba
Jelentkezem

ÜZLETVEZETŐ
A Costánál az általad vezetett kávézó a Tiéd. Természetesen vannak márka elvárások, sztenderdek de rengeteg lehetőséged van arra, hogy a vezetői képességednek megfelelően a saját személyiségedre szabd a kávézót. A csapatod és a vendégeid minden egyes apró változás észrevesznek és értékelnek. A mi feladatunk, hogy megadjunk neked minden tudást és eszközt ahhoz, hogy folyamatosan jobb és jobb eredményeket tudj felmutatni. Amennyiben felkeltette az érdeklődésed, kérjük jelentkezz az adatbázisunkba.
Jelentkezem